Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

To Doggo στο Pet Festival Θεσσαλονίκης | 2-5 Φεβρουαρίου 2017

Το Doggo, το 1ο ελληνικό social media app για σκύλους δίνει το "παρών" για ακόμη μια φορά σε ένα φεστιβάλ για ζώα συντροφιάς, που σκοπό έχει να αναδείξει τη σημαντικότητα της ύπαρξης τους αλλά και την υπευθυνότητα που πρέπει να διακρίνει τους υποψήφιους και νυν ιδιοκτήτες σκύλων. Μια γιορτή για τα κατοικίδια μας!

Eμείς, βέβαια, έχουμε ένα λόγο παραπανω για να γιορτάζουμε! Το Φεβρουάριο του 2017 έχουμε γενέθλεια αφού το Doggo γίνεται 1 έτους! Πλέον, τα μέλη του Doggo έχουν φτάσει αισίως στα 4.000 πανελλαδικά, συνεχίζουμε δυναμικά... και σας ευχαριστούμε!

Έχουμε πολύ σημαντικά νέα να μοιραστούμε μαζί σας! Αγαπάμε τα σκυλάκια και δεν μπορούμε να το κρύψουμε, για αυτό δουλεύουμε σκληρά εδώ και μήνες για να σας χαρίσουμε μια ανανεωμένη version της πιο cool σκυλό-εφαρμογής! Το Doggo v.2.0 είναι σχεδόν έτοιμο για να το γνωρίσετε. Το αγαπημένο app των σκύλων μας γίνεται πιο διαδραστικό, πιο διασκεδαστικό, πιο.... άμεσο! Έχετε αγωνία;

Ευχαριστούμε το εκπληκτικό περιοδικό ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ... ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ!!! αλλά και την πραγματικά μοναδική ομάδα Ζω.Ε.Σ γιατί σε αυτή την όμορφη εμπειρία του Pet Festival θα είμαστε παρέα! Ελάτε να μας γνωρίσετε...2 με 5 Φεβρουαρίου θα απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας και τους φίλους σας την μεγάλη γιορτή για τον σκύλο! Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο Περίπτερο 17 της ΔΕΘ - Helexpo (Θεσσαλονίκη) και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς και το σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σκύλου.

Με μια ευρύτατη ποικιλία από διαγωνισμούς και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων το «International Dog Festival – Thessaloniki 2017» στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού. Με μια πληθώρα εκδηλώσεων ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα στην διάρκεια του τριημέρου να προσεγγίσει όλους τους ρόλους, που έχει ένας σκύλος στην κοινωνία. Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδα, καλλωπισμός, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον τριήμερο, που θα σας «οπλίσει» με γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.

Το «International Dog Festival – Thessaloniki 2017» αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας και την σημασία του σκύλου στην σύγχρονη κοινωνία. Θα είμαστε όλοι εκεί! Γαβ!

www.dogfestival.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου