FAQ

Τι είναι το Doggo;
Το Doggo είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, ένα εργαλείο εύρεσης τετράποδων φίλων, ένας διαδραστικός χάρτης στον οποίο μπορείτε να ανακαλύπτετε νέα μέρη σχετικά με σκύλους, ένας οδηγός εντοπισμού των κοντινών pet shop, κτηνιατρείων και dog friendly μαγαζιών, ένας κόσμος γεμάτος tips! Βασικά είναι η 1η ελληνική εφαρμογή κοιν. δικτύωσης για σκύλους!

Ποια είναι η επίσημη ιστοσελίδα του;
Περιηγήσου στο www.doggo.gr και αν αυτό που διαβάζεις σου αρέσει μοιράσου τη σελίδα!

Πως λειτουργεί το Doggo;
Κατεβάζεις την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ στο κινητό σου και απευθείας μπορείς να δημιουργήσεις το προφίλ του σκύλου σου βάζοντας όσα χαρακτηριστικά εσύ επιθυμείς (πχ. γένος, ράτσα/ημίαιμο, χρώμα, ηλικία και άλλα πολλά). Στη συνέχεια ανοίγεις τη λειτουργία GPS, και δηλώνεις το στίγμα σου στο χάρτη της εφαρμογής όπου μπορείς να εντοπίσεις τους πιο κοντινούς χρήστες, να τους προσθέσεις σαν φίλους και να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με προσωπικά μηνύματα! Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις απενεργοποιείς το στίγμα σου, από το κεντρικό μενού, και δεν είσαι πλέον ορατός, όμως εσύ συνεχίζεις να βλέπεις τις πληροφορίες που σου δίνονται.

Είσαι πλέον ελεύθερος να γνωρίσεις τους καλύτερους φίλους του κατοικίδιου σου για τις πιο παιχνιδιάρικες βόλτες που θα κάνετε, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να βρεις κοντινά pet shop, κτηνιατρεία, pet friendly καφέ & μπαρ και πολλά άλλα, με ένα μόνο κλίκ!

Μπορώ να κάνω και δικό μου προφίλ εκτός από του σκύλου μου;
Όχι, τα σκυλάκια σας είναι οι πρωταγωνιστές αυτή τη φορά! 

Με τι τρόπους μπορώ να συνδεθώ;
Μέσω Facebook και μέσω του προσωπικού e-mail σου.

Πως κάνω νέους φίλους στο Doggo?’
Επέλεξε την επιλογή "Χάρτης" και βεβαιώσου πως έχεις ανοιχτή την λειτουργία GPS, ώστε η εφαρμογή να μπορέσει να βρει την περιοχή που βρίσκεσαι! Πάνω στο χάρτη μπορείς εύκολα να αναζητήσεις τους κοντινούς χρήστες του Doggo, με ροζ και μπλε διακριτικό, ανάλογα με το γένος τους. Πατώντας πάνω στο εικονίδιο του καθενός μπορείς να δεις μερικά βασικά στοιχεία, όπως το σχόλιο (Γαβ-Γαβ), το όνομα και τη ράτσα. Αν πιστεύεις πως ταιριάζετε πάτα το πλήκτρο της προσθήκης νέου φίλου και στείλε αίτημα φιλίας! 

Μπορώ να σβήσω το Ιστορικό Συνομιλίας μου στα Μηνύματα;
Η αρχική πρόβλεψη ήταν θετική, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία! Το θεωρείς σημαντικό; Στείλε το αίτημα σου στο info@doggo.gr! 

Οι συμβουλές είναι γραμμένες από ειδικό;
Εμείς στο Doggo είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για τα σκυλιά και τίποτα παραπάνω. Η εμπειρία μας σαν ιδιοκτήτες σκύλων μας οδήγησε στη σύλληψη της αρχικής ιδέας αλλά και στην υλοποίηση του κάθε σταδίου της. Οι συμβουλές αποτελούν μια συλλογή από εμπειρική γνώση και καλή έρευνα. Σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την καθιερωμένη επίσκεψη στον κτηνίατρο.

Ένας χρήστης δε συμπεριφέρεται σωστά, τι να κάνω;
Σε περίπτωση που ένας άλλος χρήστης έχει ερμηνεύσει τελείως λάθος την όλη φιλοσοφία του Doggo, μπορείς να τον διαγράψεις από φίλο σου. Μόλις τον διαγράψεις δε θα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου! Όπως και να έχει σε περίπτωση που το επιθυμείς σε παροτρύνουμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@doggo.gr, θα σου βρούμε την καλύτερη λύση για την περίπτωση σου! Η ασφάλεια είναι το παν για εμάς.

Στο χάρτη του Doggo τι μπορώ να δω;
O χάρτης του Doggo είναι ο πιο ενημερωμένος χάρτης ελληνικής εφαρμογής όσον αφορά τα σκυλάκια, αφού εκεί μπορείτε να δείτε τα κοντινά κτηνιατρεία, pet shop, εκπαιδευτές σκύλων, κομμωτήρια σκύλων, ταξί σκύλων, φιλοζωικά σωματεία, πάρκα και φιλόζωα μαγαζιά. Σημαντικό είναι, ότι οι χρήστες μπορούν να δούνε ο ένας τον άλλον παγκοσμίως, οπότε η προσθήκη φίλων αλλά και η ανταλλαγή μηνυμάτων δεν έχει κανένα περιορισμό!

Μερικές φορές η εφαρμογή μου κολλάει…
Κύριο ρόλο σε αυτό παίζει η σύνδεση στο internet με την οποία μπαίνετε στο Doggo, κάτι το οποίο δε μπορούμε με κανένα τρόπο να παρακάμψουμε. Πέρα από αυτό η εφαρμογή, ανανεώνεται συνεχώς αποκτώντας νέα & πιο λειτουργικά χαρακτηριστικά με επίκεντρο το χρήστη. Λίγη υπομονή για την αρχή αλλά και συχνές ενημερώσεις ώστε να λαμβάνετε τις νέες βελτιωμένες εκδόσεις Doggo!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου