Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

Pawbox: Συνδρομητικό κουτί έκπληξη για τον σκύλο σας!


Το καλύτερο δώρο για τους τετράποδους φίλους μας είναι γεγονός!

Το PawBox είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που φέρνει κουτιά - έκπληξη στην πόρτα σας κάθε δύο μήνες για τον σκύλο ή τη γάτα σας. Κάθε box προετοιμάζεται με αμέριστη φροντίδα, δοκιμάζεται και περιέχει προϊόντα (λιχουδιές, αξεσουάρ, παιχνίδια) που:

- είναι δυσεύρετα στην ελληνική αγορά
- προέρχονται ως επί το πλείστον από μικρές, indie επιχειρήσεις
- είναι χειροποίητα με βάση φυσικές πρώτες ύλες
- είναι ύψιστης ποιότητας και αισθητικής

"Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τα standards ποιότητας στην φροντίδα των αγαπημένων μας φίλων βοηθώντας παράλληλα εκείνους που μας έχουν ανάγκη. Απευθυνόμαστε σε ένα κοινό υψηλών απαιτήσεων που συμβιβάζεται μόνο με το καλύτερο..." μας λέει η ομάδα του Pawbox!

Είναι το 1ο pet box στην Ελλάδα που βασίζεται στις ανανεώσιμες συνδρομές και αυτό γιατί θέλουν να χτίσουν μια κοινότητα με σταθερότητα και συνέχεια!  

"Θέλουμε να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε. Θέλουμε να ξέρετε πως κι εμείς ζούμε με μία σκυλίτσα, την Πέρσα, και δύο γατούλες, τον Λίο και τη Νάγια και πως ποτέ δεν σταματούμε να αναζητούμε το καλύτερο για αυτά κι ας πιάνουν όλο το χώρο στο κρεβάτι!" προσθέτουν!

Το PawBox δεν είναι απλά ένα κουτί, είναι μια premium υπηρεσία που συνδυάζει υψηλή αισθητική, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και κοινωνική ευαισθησία. Ήδη σχεδιάζουν την πρώτη δράση από κοινού με την πλατφόρμα Dogs’ Voice, η οποία θα ανακοινωθεί το 2017. Το όραμα τους; Aπόλυτα φιλοζωικό... Σύντομα θα ακολουθήσει ένα εκπληκτικό unboxing video, με πρωταγωνιστές το φανταστικό Pawbox και ποιον άλλον, φυσικά το Λεωνίδα του Dοggo!

Φέρνουν τη χαρά στα σπίτια μας, one box at a time...!

Βρείτε το δικό σας Pawbox>>
www.pawbox.gr 
info@pawbox.gr 
#pawboxgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου