Διακρίσεις


Το κορνιζώσαμε! To Doggo βραβεύτηκε με το Αργυρό Βραβείο Καινοτoμίας στο Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας-Enter.the.Bossible! Σας ευχαριστούμε & υποσχόμαστε να εξελίσσουμε συνεχώς το αγαπημένο app των σκύλων μας,

~~~


H ομάδα του Doggo ανήκει στις ομάδες που επιλέχθηκαν από το OK!Thess για να τους παρέχουν συμβουλές, καθοδήγηση, χώρο εργασίας και πολλά ακόμη. Ο ευρύς στόχος του OK!Thess είναι η ουσιώδης συμβολή στην δημιουργία ενός οικοσυστήματος καινοτομίας. Ένα τέτοιο οικοσύστημα θα περιλάμβανε αφ’ ενός όλους όσους είναι σε θέση και επιθυμούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας στην πόλη και αφ’ ετέρου όλες τις λειτουργίες που είναι απαραίτητες για την υγιή μεγέθυνση του οικοσυστήματος του ίδιου. Ευχαριστούμε!

~~~


To Doggo συμμετείχε στον 6ο κύκλο του Venture Garden, μαζί με άλλες αξιόλογες ιδέες και ομάδες. To VG είναι ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να συμμετέχουν σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό δίκτυο και να λάβουν πρακτική εκπαίδευση. Σας ευχαριστούμε!

~~~


Το Doggo είναι ένας από τους νικητές του Διαγωνισμού Ιδεών της πλατφόρμας Easystarter, κερδίζοντας τις προωθητικές υπηρεσίες του πρακτορείου DigitalPeak.gr!
Ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να αναβαθμίζουμε συνεχώς τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του αγαπημένου μας σκύλο app, συναντώντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του... σκύλου σας, πρώτοι!

~~~


Το Doggo τελείωσε επιτυχώς το πρόγραμμα του PRAKSIS Business Coaching Center, ενώ αναμένεται η εισαγωγή μας στο ‪#‎OneUpCrowdfundingPlatform‬ στις αρχές Μαρτίου του 2017!
Ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου