Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Το 1ο ελληνικό app κοινωνικής δικτύωσης για σκύλους, στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Το Doggo, ο βενιαμίν των πρωτοβουλιών για σκύλους, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί -προς το παρόν- η νέα δωρεάν εφαρμογή για κινητά Android, Doggo. "Η ομάδα αποτελείται από έξι... δίποδα μέλη και τρία τετράποδα!", μας συστήνεται η Αναστασία Παναγιωτοπούλου ιδιοκτήτρια και Υπ. Επικοινωνίας της εφαρμογής...


"Το Doggo είναι ένα μέσο κοιν. δικτύωσης για σκύλους κκαι μέσω αυτού οι χρήστε μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ανταλλαγή μηνυμάτων. Ο Χάρτης είναι το βασικό κομμάτι του πάνω στον οποίο μπορεί κανείς να αναζητήσει τα κοντινότερα κτηνιατρεία, pet shop, εκπαιδευτικά κέντρα, ταξί, κομμωτήρια για σκύλους, πάρκα, φιλοζωικά σωματεία, αλλά και ζωόφιλα μαγαζιά δηλαδή μέρη που θα δεχτούν τον άνθρωπο με το κατοικίδιο του, για καφέ, ποτό", εξηγεί.
..."Καινοτομία θεωρείται η υπηρεσία "Φάρος", η οποία λειτουργεί ως συναγερμός σε περίπτωση απώλειας του κατοικιδίου. Εξάλλου, οι δημιουργοί της προτρέπουν φιλόζωους , οι οποίοι δεν έχουν δικό τους σκυλάκι να δημιουργήσουν προφίλ για κάποιο αδέσποτο με σκοπό την ενδεχόμενη υιοθεσία του"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου