Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

Tο Doggo σας ξεναγεί στα "Κατοικίδια εν Δράσει"


To Doggo ​συνεργάζεται με τα ​​"Κατοικίδια εν Δράσει" και ​δημιουργεί τον πιο διασκεδαστικό, tech οδηγό, για την έκθεση ​​​που όλοι περιμένουμε​!​ 


Ετοιμαστείτε το τριήμερο 14 με 16 Οκτωβρίου να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια, τα παιδιά και τους φίλους σας το μεγαλύτερο φεστιβάλ-γιορτή για τα ζώα συντροφιάς, παρέα με την αγαπημένη εφαρμογή των σκύλων μας!

Γνωρίστε μας​ ​και γίνετε κι εσείς μέρος του ​μοναδικού ​παιχνιδιού, με σημαντικές πληροφορίες για όλες τις ενότητες της έκθεσης και φυσικά τα αγαπημένα μας κατοικίδια. ​

Η διαδικασία θα είναι απλή:
-​Ελάτε στο περίπτερο μας στην έκθεση και γνωρίστε μας!​​​
​-Κατεβάστε την εφαρμογή Doggo​!​
-​Εξοπλιστείτε με την πιο καλή σας διάθεση!​ 
-Είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε​ ​την έκθεση με βοηθό την αγαπημένη μας εφαρμογή!​
Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση:

Με μια πληθώρα εκδηλώσεων, διαγωνισμών και επιδείξεων, το «Κατοικίδια Εν Δράσει» θα αποτελέσει τον ιδανικό τόπο για να συναντήσετε ιδιοκτήτες και χομπίστες. Ο τεράστιος χώρος του «Metropolitan Expo» έκτασης 12.500 τ.μ θα χωριστεί σε ζώνες ενδιαφέροντος. Κάθε μια από αυτές θα φιλοξενήσει διαγωνισμούς και δραστηριότητες στους οποίους θα προβληθούν προϊόντα και υπηρεσίες για  ζώα συντροφιάς. 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Κατοικίδια Εν Δράσει 2016» θα πραγματοποιηθούν:

το «International Dog Festival - Athens 2016», με τη συνεργασία του  Κυνολογικού Όμιλου Ελλάδας, ο οποίος θα διοργανώσει τριπλή διεθνή έκθεση σκύλων.
το «International Cat Festival 2016», με τη συνεργασία της Felina Greece, η οποία θα διοργανώσει τριπλή διεθνή έκθεση γάτας.
το «International Rat & Rabbit Festival 2016», με τη συνεργασία του ομίλου τρωκτικών και λαγόμορφων, ο οποίος θα διοργανώσει διεθνή έκθεση για πρώτη φορά.
Τα Groom Expo & Groom Pro, σεμινάρια καλλωπισμού και διαγωνισμός grooming για επαγγελματίες.
Ο εντυπωσιακός 3ος Διεθνής Διαγωνισμός Δίσκων Ανατολικής Μεσογείου σε συνεργασία με τον Νιντάλ Ρέζεκ υπό την αιγίδα του Discus Club Greece. Για πρώτη φορά ο διαγωνισμός θα αποτελέσει τμήμα του European Master Discus Competition. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και ο 2ος Διαγωνισμός Βιοτοπικού Ενυδρείου.
Επίσης, θα υπάρξει μια ζώνη με πολύχρωμα πτηνά κάθε είδους σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ομίλους πτηνών συντροφιάς της Αττικής.
Τέλος, αλλά ιδιαίτερα σημαντικό, σε ειδική ενότητα θα παρουσιαστεί η δράση ζωοφιλικών σωματείων/οργανώσεων.


Σας περιμένουμε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου