Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Η LUNA ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙA


Luna μια απόλυτα λαμπερή φατσούλα, έτοιμη να σου δώσει όλη την αγάπη και στοργή της!

Μια ημίαιμη λαμπραντοροτσοπανούλα (όπως την χαρακτηρίζει η κοπέλα που την φροντίζει), που στους πρώτους 5 μήνες της ζωής της έζησε πολλά και άσχημα. Είδε την αδέσποτη μανούλα της να σκοτώνεται από αυτοκίνητο, ενώ και η ίδια χτυπήθηκε. Ευτυχώς τη βρήκαν αμέσως και τη βοήθησαν να θεραπευτεί πλήρως!

Από τα ματάκια της δεν έχει χαθεί η λάμψη της ελπίδας και της εμπιστοσύνης. Η Luna αγαπάει ... κι είναι έτοιμη να αγαπηθεί όσο ποτέ!

Τώρα είναι περίπου 11 μηνών. Είναι πιστή, υπάκουη, ήρεμη, τρυφερή, τα πάει καλά με όλα τα ζωάκια, σκύλους, γάτες. Είναι εμβολιασμένη, αποπαρασιτωμένη, υγιής και επίσης θα δοθεί στειρωμένη. Θα γίνει μεσαίου προς μεγάλο μέγεθος.

Ελπίζει να την επιλέξεις για παντοτινό σου σύντροφο, γιατί το αξίζει και γιατί... σου αξίζει!

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας, εντός Αττικής και με την προϋπόθεση τοποθέτησης microchip (όπως ορίζει ο νόμος) το οποίο επιβαρύνει τον νέο κηδεμόνα.


Όποιος ενδιαφέρεται να βάλει στη ζωή του αυτό το υπέροχο πλάσμα, μπορεί να επικοινωνήσει με μήνυμα ή στο τηλέφωνο 6946 345678 (μετά τις 20:00).

-Fazoo Φάρμα Αδέσποτων Ζώων - Α.Π. 2728/2011-


*Πολύ σύντομα μέσα από την αγαπημένη εφαρμογή των σκύλων μας, Doggo, θα μπορούμε όλοι να προωθούμε αδεσποτάκια, με σκοπό την παντοτινή εύρεση σπιτιού. Αναμείνατε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου