Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

«Σκύλοι... Καλοί Χωράνε» του Δήμου Πολυγύρου για μικρούς & μεγάλους


O Δήμος Πολυγύρου σε συνεργασία με το Doggo διοργανώνει την 21η Σεπτεμβρίου, μια γιορτή φιλοζωίας για να μάθουν οι μικροί και να θυμηθούν οι μεγάλοι!Το 1ο φεστιβάλ «Σκύλοι...Καλοί Χωράνε» θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Πολυγύρου. Μια εκπαιδευτική εκδήλωση με επίκεντρο την αγάπη, τη φιλοζωία και φυσικά τους δημότες του Δήμου, ηλικίας από 6 έως... 106!


Η εκδήλωση για παιδιά:
Από τις 9.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι θα υποδεχτούμε τους μικρούς μας φίλους, στους οποίους θα μάθουμε τι σημαίνει η φιλοζωία και γιατί είναι τόσο σημαντικό να αγαπούν τα ζώα, μέσω εργαστηρίων ζωγραφικής και χειροτεχνίας, βιωματικών παιχνιδιών, θεατρικών, ομιλιών και παρουσιάσεων.

Η εκδήλωση για ενήλικες:
Στη συνέχεια και με ένα μικρό διάλειμμα το μεσημέρι, θα υποδεχτούμε από τις 18.00 έως τις 22.00 τους μεγάλους επισκέπτες μας όλους τους δημότες, για να περάσουν ένα όμορφο βράδυ, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνονται για το έργο των φιλοζωικών οργανώσεων, γνωρίζουν τις επιχειρήσεις του κλάδου των ζώων συντροφιάς του Δήμου αλλά και ψυχαγωγούνται με ένα Live μουσικό σχήμα στη λήξη της εκδήλωσης.
Ο προαυλιος χώρος καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι γεμάτος με δρώμενα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσικές, χρήσιμες ομιλίες, περίπτερα επαγγελματιών του κλάδου των ζώων συντροφιάς και δραστηριότητες αφιερωμένες στα ζώα!


Καλεσμένοι μας; Τα σχολεία του Δήμου αλλά και όλοι οι δημότες, φυσικά παρέα με τα κατοικίδια τους!
Στόχος μας; Η διάδοση του μηνύματος της φιλοζωίας!


Εξαιρετικής σημασίας θα είναι η παρουσία των φιλοζωικών ομάδων της περιοχής, οι οποίες θα ενημερώσουν για τη δράση τους, ενώ όλοι εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε το νέο μέλος της οικογενείας σας! Επίσης, θα πραγματοποιηθεί φωτογραφική έκθεση με πρωταγωνιστές τα αδέσποτα του Δήμου.


Σας περιμένουμε όλους σε ένα party για παιδιά και μεγάλους, για σκύλους και ανθρώπους γεμάτο pet friendly δράσεις αλλά και επισκέπτες που θέλουν να περάσουν δημιουργικά την ημέρα τους, με προτεραιότητα στη φιλοζωία και στην οικογένεια!


Η είσοδος είναι δωρεάν και στις 9.00 αλλά και στις 18.00!


*Σε μικρή απόσταση θα μπορέσετε να προμηθευτείτε φαγητό αλλά και ροφήματα για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με την οικογένεια σας, σε ειδικά διαμορφωμένη fooderία!

*Xoρηγοί Επικοινωνίας: EΡΤ3, Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου, Κοσμοράδιο, Plus Radio, Μore.gr.

Μάθετε περισσότερα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου