Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

"Yιοθέτησε ένα αδεσποτάκι" ebooklet του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη by Doggo"Yιοθέτησε ένα αδεσποτάκι" e-booklet του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Μια μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του Doggo με αποκορύφωμα το 1ο party φιλοζωίας Βark in the Park (bit.ly/2vEJslh) ολοκληρώθηκε με τη δημοσίευση του e-booklet "Yιοθέτησε ένα αδεσποτάκι", μέσα στο οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε τα αδεσποτάκια του Δήμου αλλά και των φιλοζωικών οργανώσεων Η ΑΓΑΠΗ (φιλοζωικο σωματειο) και Stray Planet - Αδέσποτος Πλανήτης.

Μετά το 1o Bark in the Park, το πιο fun party φιλοζωϊας, που διοργανώσαμε σαν Doggo για το Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, ολοκληρώθηκε και το επόμενο βήμα αυτής της φιλοζωϊκής προσπάθειας σε επίπεδο δημοτικής ενότητας.

Το e-booklet "Υιοθέτησε ένα αδεσποτάκι"(bit.ly/2uClJWh) με πρωταγωνιστές τα αδεσποτάκια εντός των ορίων του Δήμου αποτελεί μια σύνθεση αγάπης, φιλοζωϊας και μέριμνας.

Δεσμευόμαστε να επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο το Bark in the Park, εμπλουτίζοντας το συνεχώς με νέες ενότητες αλλά και να στηρίζουμε με τη δράση μας τις φιλοζωικές οργανώσεις πανελλαδικά. 

Πάνω από όλα το Doggo είναι μια εφαρμογή, ένα project και ένα όραμα για έναν κόσμο καλύτερο για τους... τετράποδους μας φίλους!

Θερμά ευχαριστώ στην Eukanuba GR, στη Samsfield, την Pharmacell PET Products, την Doca Hellas. 

Βρείτε ο,τι χρειάζεστε στο e-book και μεγαλώστε την οικογένεια σας κατά ένα... τριχωτό μέλος. 

Υιοθετήστε, μην αγοράζετε! Και του χρόνου φίλοι σκύλοι!

Δείτε το e-booklet εδώ: bit.ly/2uClJWh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου